L'èxit és una mica més complex que un sol individu excepcional; i Els trastorns musculoesquelètics - Butlletí Extra

L'èxit és una mica més complex que un sol individu excepcional; i Els trastorns musculoesquelètics - Butlletí Extra
marge
Butlletí Extra.
Notícies i idees per a la gestió de les persones
 
marge
Veure al navegador
marge
banner-telegram-cat
marge
Agenda de properes activitats
marge
marge
marge
  Seminari presencial: Taller Lego Serious Play. Construir pensament crític en els equips (29/11/2023)  
marge
  Creus que el pensament crític i l'entorn laboral van de la mà? Un entorn accelerat i incert fa necessari revisar com desenvolupar el pensament crític perquè sigui present entre les persones que conformen els equips. A través de la pràctica amb la metodologia Lego® Serious Play®, treballarem quins aspectes són necessaris per construir-lo. Amb Elisenda Porras, especialista en desenvolupament d'habilitats. Formadora. Coach i facilitadora en LSP.  
marge
 
Programa
 
 
Inscripció
 
marge
marge
marge
  Webinar obert: Redacció eficaç de correus electrònics (30/11/2023)  
marge
  El correu electrònic és l'eina més utilitzada a qualsevol empresa per a la seva comunicació diària. Per tant, té un paper fonamental en la imatge que projecta qualsevol corporació. En aquest webinar ens aproparem a les qüestions clau a l'hora d'escriure correus electrònics de manera eficaç. Amb Laia Fàbregas, escriptora, docent, traductora i gestora de projectes de Laboratori de Talent.  
marge
 
Programa
 
 
Inscripció
 
marge
marge
marge
  Fira de treball 'Feed Tech' en el marc de 'Vibez', Festival de Cultura Digital Jove (25/11/2023)  
marge
  Quin millor lloc que un festival ple de gent techy per trobar el candidat o la candidata indicats? Imagina't trobar-los enmig d'un vibrant festival. Això és precisament el que s'ofereix amb Feed Tech, un espai dedicat dins del Festival Vibez que reuneix a empreses i que brinda oportunitats de feina tecnològica a les i als joves assistents.
20% de descompte en la inscripció per a organitzacions associades a la Fundació Factor Humà.
 
marge
 
Més informació
 
marge
marge
marge
  Sondeig: "Els professionals d'RH davant dels desafiaments de la IA" de Future for Work Institute (disponible fins al 15/12/2023)  
marge
  Està dirigit a professionals que actualment esteu en actiu en la funció d'RH. L'objectiu d'aquest nou sondeig de Future for Work Institute amb el qual col·labora la Fundació Factor Humà és explorar com contempleu els principals desafiaments que es deriven de la ràpida arribada de les tecnologies d'Intel·ligència Artificial al món del treball. Gràcies per participar-hi!  
marge
 
Accés a l'enquesta
 
marge
marge
marge
Recursos Humans al món
marge
rh-al-mon-2022-600
 
marge
Success is more complicated than one exceptional individual [L'èxit és una mica més complex que un sol individu excepcional]
marge
Financial Times - La nostra obsessió per identificar què és un bon lideratge es podria basar en un error d'atribució dels èxits. Un èxit determinat pot ser degut a alguna cosa més que només l'acció d'un cap.
marge
Llegeix-ne més
marge
 
 
marge
How can HR professionals motivate employees when their business is facing a reputational crisis? [Com pot RH motivar els empleats quan la seva empresa s'enfronta a una crisi de reputació?]
marge
People Management magazine - La Policia Metropolitana londinenca revisa els seus equips professionals enmig d'una successió d'escàndols.
marge
Llegeix-ne més
 
marge
 
 
marge
Use These Practical Lessons From Silicon Valley to Foster Innovation [Fes servir aquestes lliçons pràctiques de Silicon Valley per fomentar la innovació]
marge
Inc. - La cultura de la innovació que domina a la Vall pot resultar una gran font d'inspiració per alliberar el potencial de la teva organització.
marge
Llegeix-ne més
marge
 
 
marge
What happens when HR is the bad actor? [Què passa quan RH és el dolent?]
marge
WorkLife - Els Departaments de Recursos Humans no només existeixen per solucionar els problemes dels empleats en els seus llocs de treball, també estan per protegir l'organització.
marge
Llegeix-ne més
 
marge
 
marge
manifiesto-2023-nueva-web-cast-600
marge
En profunditat
marge
 
marge
Mindfulness comunicatiu a les organitzacions
marge
Observatorio de Recursos Humanos Són conscients les empreses de la pol·lució comunicativa que pateixen? Som conscients del mal que estan produint les queixes contínues i infundades, les xafarderies, les veritats a mitges, les crítiques subjectives, els gestos que diuen allò que la boca no s'atreveix, les xerrades improductives, la incontinència comunicativa i la verborrea compulsiva de missatges sense sentit, contingut o criteri?
marge
Llegeix-ne més
marge
 
marge
marge
Anàlisi d'un web
marge
factorial-hr-2023-news
 
marge
Factorial, l'unicorn que dona ales a la digitalització de la Gestió de Persones
marge
L'empresa emergent Factorial, i el seu software per a Gestió de Persones, s'ha convertit en una de les principals palanques per a la transformació digital d'RH. Des de la seva fundació, els joves emprenedors Jordi Romero, Pau Ramón i Bernat Farrero, han marcat un nou camí cap a una gestió de les plantilles més eficient i eficaç.
marge
Llegeix-ne més
marge
 
marge
marge
Unitat de coneixement
marge
els-trastorns-musculoesqueletics-quad
 
marge
Els trastorns musculoesquelètics
marge
Experimentar un TME significa tenir una de les malalties d'origen laboral que són més habituals. Afecten milions de persones a tot el món, amb els països més rics al capdavant, i suposen un cost de milers de milions d'euros per a les empreses. D’aquí que abordar-los ajuda a millorar la vida de les i els treballadors i alhora redunda en benefici de les organitzacions.
marge
Llegeix-ne més
marge
 
marge
descuentos-formacion-1200-a-600-cast-2023
marge
marge
Coneixem, Movem, Compartim
marge
marge
marge
 
twitter   limkedin   instagram news 50   facebook   youtube   flickr  
marge
Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al domicili social de la Fundació Factor Humà, situat al carrer Provença 281, 1r 7a - 08037 BARCELONA, mitjançant comunicació escrita, signada, adjuntant una còpia del teu DNI o de qualsevol altre document oficial vàlid per certificar la teva identitat, adreçada al Departament d’Administració o mitjançant l’adreça electrònica fundacio@factorhuma.org.
 
marge
marge
Deixar de rebre les nostres publicacions