El nostre portal es renova; i Els còctels de talent - Butlletí de novetats

El nostre portal es renova; i Els còctels de talent - Butlletí de novetats
marge
Butlletí de novetats.
Notícies i idees per a
la gestió de les persones
 
marge
Veure al navegador
marge
manifest-2023-600x152-cat
marge
Agenda de properes activitats
marge
activitat
marge
  Webinar obert: Liderar quan la complexitat ens atrapa. De la inspiració a l'acció (22/09/2023)  
marge
  ÚLTIM DIA PER A LA INSCRIPCIÓ.
Liderar les nostres organitzacions en un context d'acceleració i d'incertesa exponencial implica qüestionar les mirades i les formes tradicionals del management. Ho veurem en aquest webinar amb els reconeguts experts Claudio Drapkin i Xavier Marcet. Tots dos formen part del professorat a “De la inspiració a l'acció”, un programa de Solorelatio i Lead to Change.
 
marge
 
Programa
 
 
Inscripció
 
marge
activitat
marge
  Seminari presencial: Intel·ligència emocional aplicada al repte (27/09/2023)  
marge
  ÚLTIMES PLACES DISPONIBLES.
Seminari d'alt impacte per desenvolupar competències que permetin transcendir un repte professional rellevant i, així, millorar el rendiment i els resultats, així com el benestar i la satisfacció personals. Treballarem amb dos experts mitjançant Six Seconds, un model d'intel·ligència emocional, una metodologia per fer-la accessible i uns informes psicomètrics que la mesuren.
 
marge
 
Programa
 
 
Inscripció
 
marge
activitat
marge
  Trobada online Comunitat Talent: La motivació, el bitllet cap a l'aprenentatge (29/09/2023)  
marge
  En una nova trobada d'aquesta comunitat temàtica et proposem explorar allò que impulsa les diferents motivacions de les persones i com influeix en l'aprenentatge. Per això, es proposaran dinàmiques diverses per a la participació, reflexió i col·laboració de totes les persones assistents. Amb Esther Polo, Sòcia d'Nkip Consulting i membre de la nostra Comissió Consultiva.  
marge
 
Programa
 
 
Inscripció
 
marge
activitat
marge
  Seminari presencial: Les palanques de transformació indispensables (18/10/2023)  
marge
  La transformació organitzacional és inevitable davant dels desafiaments en què estem immersos: els avenços tecnològics disruptius, generacions joves, nadius/es digitals amb una forma d'entendre la vida i professió diferent, un entorn social que ha canviat el seu paradigma després d'una pandèmia. Com fer una transformació cultural i organitzacional que vetlli pel creixement sostenible de l'empresa? Amb Carme Castro, coach i sòcia directora de Kainova.  
marge
 
Programa
 
 
Inscripció
 
marge
marge
Notícies de la Fundació
marge
marge
 
marge
El portal factorhuma.org es renova!
marge
Després de gairebé un any de feina, ningú no va dir que fos senzill, estrenem un nou portal per a la Fundació Factor Humà. De la mà de les persones expertes de l'Agència Magnifik, el nostre objectiu ha estat projectar-nos cap al futur i poder continuar oferint-te el millor servei d'actualitat i d'activitats en Gestió de Persones.
marge
Llegeix-ne més
marge
 
marge
banner-telegram-cast
marge
Blog Factor Humà
marge
blog
 
marge
La feina ja no és el que era. I ara què?
marge
Un post d'Albert Cañigueral, autor d'El trabajo ya no es lo que era: "Seguir pensant en organitzar les nostres empreses exclusivament en les formes tradicionals de treball no és la millor opció per estar preparats per a un futur que fa olor de present."
marge
Llegeix-ne més
marge
 
blog
 
marge
La revolució del talent
marge
Un post de Jordi Poll Rosell, Board Director a Outvise: "La generació dels nostres pares, els pares del baby boom, treballava de valent per treure les economies dels països del forat negre creat per les guerres uns anys abans."
marge
Llegeix-ne més
 
marge
 
marge
marge
Recull de premsa
marge
clipping-fundacio-2023-news
marge
 
  S'ha acabat l'estiu. Tornarà ara tothom a l'oficina? (Cinco Días)

Els gegants de l'automòbil dels EUA no aconsegueixen frenar una vaga històrica del sector (El Mundo)

Les ofertes que les empreses fan per captar talent: des de la jornada continua a flexibilitat a l'hora d'entrada (El País)

Article d'opinió de Xavier Ferràs: Còctels de talent (La Vanguardia)

La fi de la Gran Renúncia laboral (La Vanguardia)
 
 
marge
marge
Llibres
marge
llibre
 
marge
Desescalar: Cómo calmar a una persona furiosa en menos de 90 segundos
marge
Douglas E. Noll, expert en mediació de conflictes, ha treballat al Capitoli i a presons de màxima seguretat; i publica aquest llibre. Els conflictes no resolts ens creen estrès, un fet que deriva en malalties. L'advocat i assagista ofereix eines per gestionar millor les baralles i les discussions, que són l'arrel de molts dels nostres problemes.
marge
Llegeix-ne més
marge
 
marge
marge
 
marge    Vídeos
Ferran Ramon-Cortés: “I ara què? L'oportunitat del teletreball i el repte per a les relacions”
marge    Legislació
Compte amb mandrejar a la feina, pot ser acomiadat
marge    La dada
El 70% dels treballadors no està satisfet amb el seu sou
 
marge
marge
descuentos-formacion-1200-a-600-cast-2023
marge
marge
Coneixem, Movem, Compartim
marge
marge
marge
 
twitter   linkedin   instagram news 50   facebook   youtube   flickr  
marge
Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al domicili social de la Fundació Factor Humà, situat al carrer Provença 281, 1r 7a - 08037 BARCELONA, mitjançant comunicació escrita, signada, adjuntant una còpia del teu DNI o de qualsevol altre document oficial vàlid per certificar la teva identitat, adreçada al Departament d’Administració o mitjançant l’adreça electrònica fundacio@factorhuma.org.

Fundació Factor Humà compta amb la llicència del Centro Español de Derechos Reprográficos - EGDPI (CEDRO) per a l'ús dels drets de propietat intel·lectual de premsa per tal de facilitar el contingut del clipping inclòs en aquest butlletí. El seu posterior reenviament a d'altres persones ha de comptar amb la pertinent autorització prevista en l'art. 32.1º.3 de la Llei de Propietat Intel·lectual. Pots contactar amb CEDRO per obtenir-la, així com per a qualsevol consulta al respecte.
 
marge
marge
Deixar de rebre les nostres publicacions